Samsung Galaxy Note Aanbiedingen

Gratis Samsung Galaxy Note met 2-jarig abonnement

Er is helaas geen gratis Samsung Galaxy Note beschikbaar i.c.m. een 2 jarig abonnement

klik hier voor alle Samsung Galaxy Note abonnementen

 

samsung-galaxy-note-01

Gratis Samsung Galaxy Note met 1-jarig abonnement

Er is helaas geen gratis Samsung Galaxy Note beschikbaar i.c.m. een 1 jarig abonnement

klik hier voor alle Samsung Galaxy Note abonnementen

Samsung Galaxy Note Los

Ben je op zoek naar de laagste Samsung Galaxy Note prijs. Bij de volgende webshops kun je een goedkope Samsung Galaxy Note simlock vrij kopen:

typhone studentmobiel belsimpel-logo

 

Samsung Galaxy Note Review

De Samsung Galaxy Note is een kruising tussen een smartphone en een tablet met zijn grote 5,3 inch HD Super AMOLED scherm en afmetingen van 146.9 x 83 x 9.7 mm. Dit high end toestel heeft een krachtige 1.4 Ghz Dual Core ARM Cortex A9-processor en draait op het populaire besturingssysteem Android (versie 2.3 Gingerbread).

 

De bediening van deze krachtpatser is via het touchscreen. De Galaxy Note heeft ook een S Pen (digitale stylus pen) meegeleverd, waarmee je onder andere kunt schrijven. Deze smartphone heeft 2 camera's: een 8,0 Megapixel camera aan de achterkant voor het maken van foto's en het opnemen van full HD (1080p) video's, en een 2,0 Megapixel camera aan de voorkant voor videochat. Verder kun je luisteren naar MP3 en FM-radio. Deze telefoon heeft 16GB intern geheugen, dat uit te breiden is via een MicroSD kaartje met maximaal 32GB.

 

De Samsung Galaxy Note is geschikt voor zowel 3G als 4G internet. Ook kun je deze smartphone verbinden met WiFi netwerken of via WiFi Direct, rechtstreeks verbinden met andere toestellen. Je kunt ook via USB 2.0 de Galaxy Note verbinden met je computer. De Samsung Galaxy Note zal in het begin niet gratis verkrijgbaar zijn i.c.m. abonnement. Kijk daarom hier voor alle Samsung Galaxy Note abonnementen. Kijk voor losse toestel en abonnement aanbiedingen hieronder.

 

Samsung Galaxy Note Prepaid

De Samsung Galaxy Note is ook prepaid beschikbaar. Kijk voor de beste Galaxy Note prepaid aanbieding op ons Samsung prepaid overzicht.

 

Update 27 December 2012: Vandaag komt de Premier Suite Update uit voor Nederlandse Samsung Galaxy Note gebruikers. Met deze update hebben gebruikers de beschikking over Android 4.1.2 Jelly Bean, waardoor zij onder andere Google Now kunnen gebruiken. Daarnaast voegt Samsung ook enkele functies toe, zoals splitscreen modus (meerdere apps tegelijkertijd op het scherm), Popup Note, Popup Video, en Air View. Deze functies kenden we al van de Samsung Galaxy Note 2, maar zijn dus nu ook beschikbaar voor de Samsung Galaxy Note 1!

Update 18 februari 2013: Samsung is begonnen met de update naar Android 4.1 Jelly Bean voor Samsung Galaxy Note bezitters, waardoor zij onder andere gebruik kunnen maken van Google Now.

 

Specificaties

Specificaties Samsung Galaxy Note

Afmetingen (hxbxd in mm)

146.9 x 83 x 9.7

Gewicht (gram)

178

Gesprekstijd

spreek: 810 min / standby: 820 uur

Batterij 2500 mAh Lithium-ion accu
Intern geheugen (MB)

16 GB

Extern geheugen Uitbreidbaar met microSD
Scherm 5.3 inch WXGA HD Super Amoled
Schermresolutie

1280 x 800 pixels

Camera resolutie (MPix) 8,0 achter, 2,0 voor
Besturingssysteem

Android 2.3 Gingerbread

Media

MP3, videospeler, FM-radio

Mobiele verbinding 3G, 4G, HSDPA, GPRS, EDGE
WLAN/WiFi ja, WiFi Direct
GPS ja, aGPS
Bluetooth ja, 3.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Video

In de volgende Engelstalige review video wordt de Samsung Galaxy Nexus zeer uitgebreid besproken.

 

 

Vragen en Reacties

Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Note, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de Samsung Galaxy Note!